Home

Profiel

Historie H. Cillekens

Historie

H. Cillekens & Zn is in 1938 opgericht. Drie generaties van de familie Cillekens hebben het bedrijf in ruim een halve eeuw uitgebouwd tot een gerenommeerde onderneming met een uitstekende naam in de markt. De schuur achter het huis is al lang geleden vervangen door een ruim bedrijfspand op een modern industrieterrein.


Overnames H. Cillekens

Overnames

Sinds de overname eind 2006 door Silca SpA, de grootste sleutelfabrikant ter wereld en een divisie van het beursgenoteerde dormakaba uit Zwitserland, maakt H. Cillekens B.V. onderdeel uit van een internationale onderneming met meer dan 20.000 medewerkers wereldwijd. Hierdoor zijn wij in staat onze lokale flexibiliteit te combineren met de globale kracht van de dormakaba Groep.

Eind 2013 heeft Silca alle activiteiten van Duitman in België en Luxemburg overgenomen. In 2019 zijn eveneens de activa en de activiteiten in Nederland van Duitman Hengelo door Silca gekocht en volledig geïntegreerd.

De Benelux wordt vanuit twee vestigingen (Roermond en Tubize) bediend. Silca heeft eigen vestigingen in bijna alle grote Europese landen.


Focus H. Cillekens

Focus

Silca, ABUS en JuNie zijn de belangrijkste merken die door H. Cillekens B.V. worden geleverd. Dit maakt ons bedrijf tot een interessante partner voor de tussenhandel. Specialisatie op het gebied van sleutels, sleutelmachines, hangsloten en sloten. Kennis van de producten en hun toepassing gecombineerd met een sterke logistiek en een eigen professioneel service-center.Profiel

Historie

Overnames

Focus


Footer