Home

Vacature Accountmanager rayon West Nederland

Sluitingsdatum: 31 januari 2022

Ben jij de pro-actieve zelfstandige salesspecialist die wij zoeken en kom jij ons team versterken?

Functie 

Tot de taken van de accountmanager behoren onder meer het voeren van
advies- en onderhandelingsgesprekken met een diversiteit aan klanten, onderhouden van lange termijn relaties met (bestaande) klanten, genereren van nieuwe leads en het bijhouden van technologische- en markt ontwikkelingen.


Profiel

Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in de B2B verkoop heeft een pré. Daarnaast ben je sterk resultaat- en klantgericht, communicatief pro-actief en heb je het enthousiasme en de drive om (nieuwe)klanten aan je te binden.
Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is een pluspunt.

 

De organisatie

Drie generaties van de familie Cillekens hebben het bedrijf in ruim een halve eeuw uitgebouwd tot een gerenommeerde onderneming met een uitstekende naam in de markt.

Sinds de overname eind 2006 door Silca SpA, de grootste sleutelfabrikant ter wereld en een divisie van het beursgenoteerde dormakaba uit Zwitserland, maakt H. Cillekens B.V. onderdeel uit van een internationale onderneming met bijna 30.000 medewerkers wereldwijd. Hierdoor zijn wij in staat onze lokale flexibiliteit te combineren met de globale kracht van de dormakaba Groep.

Silca, ABUS en JuNie zijn de belangrijkste merken die door H. Cillekens B.V. worden geleverd. Dit maakt ons bedrijf tot een interessante partner voor de tussenhandel. Specialisatie op het gebied van sleutels, sleutelmachines, hangsloten en sloten. Kennis van de producten en hun toepassing gecombineerd met een sterke logistiek en een eigen professioneel service-center.


Aanbod

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. De organisatie kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met groeikansen bij bewezen successen en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen..


Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat meerdere gesprekken. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Het tweede gesprek richt zich in meer detail op de kandidaat en de openstaande vacature. Dit gesprek wordt uitgevoerd door de direct leidinggevende en directie. Mochten deze gesprekken doorlopen zijn dan vindt een arbeidsvoorwaarden bespreking plaats.


Contact informatie

Stuur een sollicitatiebrief met beknopte CV voor 31 januari naar Jan Flipsen,
Woeringenlaan 51, 5144CH Waalwijk of per mail naar: info@Flipsen.nu

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Flipsen op 06-81111236.


 

Vacatures

Inside Sales Employee (Roermond)

 

Inside Sales Employee Tubize (België)

 

Accountmanager rayon West Nederland


Footer